PATENTART.sk - 8. Časť - Návrhy na mieru - Automobily 2


Automobily patria dlhodobo k najviac objednávaným návrhom na mieru, a práve preto je tento diel venovaný už po druhýkrát automobilom. 
Nezáleží či sa jedná o športové, klasické, off-roadové alebo historické vozidlá. Všetky do jedného majú niečo do seba. Keďže sa sami pohybujeme v automobilovom priemysle, veľmi nás tieto návrhy tešia :) Či už ste fanúšikom hviezdy, vrtule, 4 kruhov na tom skutočne nezáleží. Dôležité je to, čo nás spája. Vášeň pre automobily.
    Ak chcete zistiť ako funguje návrh na mieru, stačí keď kliknete tu:
     

    Dnes sme pre Vás vybrali týchto 5 návrhov:

    1. Mercedes-Benz SL (R107)
    Mercedes-Benz SL je bez debaty jedným z najkrajších dvojmiestnych kabrioletov na svete. Jedinečné tvary v každej jednej generácii už od roku 1954. Na tomto konkrétnom obraze vidíte už jeho tretiu generáciu.
    patentart_obraz_plagat_mercedes_benz_sl
    2. Ferrari F40
    Ak ste boli narodený v rokoch 1960-1980 Ferrari F40 určite viselo na plagáte v práci, doma alebo v garáži. Toto vozidlo bolo predstavené k 40. výročiu automobilky Ferrari. Pôvodne plánovaná výroba 450 ks sa veľmi rýchlo rozšírila na 1311 kusov kvôli veľkému dopytu. Hmotnosť 1100 kg a výkon 477 koní sa podpísali na akcelerácii z 0 na 100 km/h. Čas - 4 sekundy. 4 sekundy v roku 1987. Jednoducho niečo úžasné!
    patentart_ferrari_F40_F50_obraz_plagat_darcek_pre_muza
    3. Land Rover Defender 110
    Land Rover Defender. Zlatý štandard medzi off-roadovými vozidlami. Vyrábaný od roku 1983 vo verzií Land Rover Defender 90 a Land Rover Defender 110. Tieto čísla znázorňovali približnú dĺžku rozvoru medzi nápravami.
    Land_rover_110_90_defender_offroad_dar_darcek_obraz_patentart
    4. Ford Mustang Shelby
    Označovaný aj ako Shelby Mustang. Shelby je úprava vozidiel Ford Mustang už od roku 1965, pričom od roku 1970 túto úpravu prevzala automobilka Ford. 
    Ford_mustang_shelby_obraz_dar_darcek_vianoce_pre_muza
    5. BMW M5 (F10)
    BMW M5 v podstate začalo éru vysokovýkonných sedanov v roku 1984 s verziou E28. Odvtedy sa v tejto kategórií snažia zosadiť z trónu kráľa minimálne ďalší dvaja uchádzači: Mercedes-Benz triedy E a AUDI A6. V súčasných verziách týchto automobilov výkon presahuje 600 koní, čo bolo pár rokov dozadu teritóriom len superšportov. A to už je teda poriadna jazda ;)
    bmw_m5_F10_e39_e28_mercedes_benz_audi_obraz
    Napíšte nám, aký návrh by zaujal Vás a spolu určite niečo vymyslíme :)
    S pozdravom
    Marián z tímu PATENTART.sk

    Pridať komentár


    Všetky komentáre musia byť vopred schválené