PatentArt - Spolupráca s Licitor Development s.r.o.


Spolupráca so spoločnosťou Licitor Developent s.r.o. patrí rozhodne medzi naše najvýznamnejšie. Je presným dôkazom toho, ako dokáže prvá zákazka rozbehnúť krásnu spoluprácu.

licitor_development_wellpark

Prvýkrát nás oslovil majiteľ spoločnosti pán JUDr. Patrik Kurimský s tým, aby sme pre jedného zo zainteresovaných ľudí v projekte WellPark pripravili obraz s pohľadom na objekt WellPark. Jednalo sa konkrétne o 1 obraz vo veľkosti 80x60 cm.

WellPark_patentArt_pre_firmy_spolupráca

Keďže obraz zožal úspech v Licitore dostali nápad. Keďže sú zákazníci, ktorí si vo WellParku zakúpili byt, pre Licitor veľmi dôležití, rozhodli sa im ku kúpe bytu priložiť skutočne originálny darček. A tak padla voľba práve na PatentArt. Takto vyzeral prvý obraz:

licitor_wellpark_obraz

Pripravili sme teda rôzny motív obrazu pre každé jedno podlažie objektu WellPark pričom si myslíme, že výsledok naozaj stál za to. Presvedčiť sa o tom môžete sami na nasledujúcich fotografiách hotových obrazov:

patentart_wellpark_licitor_development

wellpark_2NP_patentart

obrazy_patentart_wellpark

Táto správa sa ku nám dostala ihneď po rozbalení našich obrazov:

"Práve nám prišli obrazy od Vás sú neskutočné". Okamžite nasledovalo doobjednanie ďalších obrazov. 

Nakoniec tohto článku by sme radi podotkli, že nás predmetná spolupráca so spoločnosťou Licitor veľmi teší a že sme radi, že sme dokázali naplniť tak vysoké očakávania. Viac o našej spolupráci, spoločnosti Licitor a projekte WellPark sa môžete dočítať po kliknutí na nasledujúce linky:

Veľmi pekne ďakujeme a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

patentart_licitor_development_obraz_dar_na_mieru

 

 


Pridať komentár


Všetky komentáre musia byť vopred schválené