PatentArt - Spolupráca s reštauráciou Aerorest v Prievidzi


Menšia no veľmi milá spolupráca prebehla medzi nami a reštauráciou Aerorest, ktorá sídli na letisku v Prievidzi. Priebeh našej spolupráce bol klasický. Najprv si do Aerorestu objednali obraz zo stálej ponuky, na ktorom je vyobrazený vetroň Blaník L-13. O pár mesiacov neskôr sa ku nám dostala zaujímavá správa s týmto obrázkom: 

Jedná sa o letový predpis vydaný v USA v roku 1920. Vtedy bola celá letová prevádzka popísaná v 25-tich jednoduchých krokoch. Týchto 25 krokov sme dali na obraz s motívom vôbec prvého lietadla od bratov Wrightovcov. Čo sme ale nevedeli je fakt, že sa  majiteľ rozhodol použiť obraz s týmito pravidlami miesto skrinky na kľúče. :) Keďže v Aeroreste sa za účelom ubytovania svojich hostí (napríklad počas plachtárskej súťaže) nachádzajú izby a chatky, na spodnú časť nášho obrazu sme umiestnili jednotlivé čísla týchto izieb a chatiek, reprezentujúce ich označenie v reálnom svete. Majiteľ si do dreveného rámu obrazu vložil háčiky na kľúče a originálny nápad ako využiť obraz je na svete. Pozrite sa na návrh obraz a na jeho reálnu podobu:

Po dodaní obrazu sa ku nám dostala táto recenzia: 

"Obraz je úžasný a zožal úspech už počas plachtárskej súťaže, ktorá zrovna dnes oficiálne končí. 
V prílohe Vám posielame pár fotografii, obraz je súčasťou vnútornej časti reštaurácie priamo na letisku, kde boli každé ráno pre všetkých pilotov pripravené raňajky a obedy formou bufetových stolov. 
Ešte raz ďakujeme a veríme, že to nebola posledná objednávka od Vás :) 
Krásny deň a prajeme veľa spokojných zákazníkov ako sme aj my."
Ďakujeme :)

Viac o spoločnosti sa môžete dočítať tu:

Web: http://aerorest.sk/

Instagram: https://www.instagram.com/aerorest/?hl=sk

Facebook: https://www.facebook.com/Aerorest/


Pridať komentár


Všetky komentáre musia byť vopred schválené