PATENTART.sk na The Paddock Markete


Keď som po prvýkrát navštívil Paddock Market, vôbec mi nenapadlo, že sa na ňom niekedy zúčastním ako predávajúci. Za kaviarňou Paddock Café sa nachádza dvor, ktorý nesie názov "na Pavlači". Ak by ste chceli v budúcnosti zavítať na market, hľadajte kaviareň Paddock Café. Tá sa nachádza hneď pri morovom stĺpe na Mierovom námestí v Trenčíne.

Povedal by som, že The Paddock Market je jedna z tých akcií, na ktorú sa určite oplatí prísť. Či už niečo predávate, chcete kúpiť niečo zaujímavé a štýlové alebo si len chcete pokecať s veľmi pozitívne naladenými ľuďmi. Aj my sme boli prekvapení koľko šikovných ľudí sme stretli a to nielen z Trenčína (na konci článku nájdete linky na ich FB stránky).

Market sa niesol vo veľmi príjemnom duchu. Približne od 10-tej hodiny sa  priestor na Pavlači začal plniť ľuďmi, ktorí priniesli svoje produkty. My sme chceli stánok vyriešiť čo najjednoduchšie. Pôvodne mal byť stánok kompletne z paliet, ale keď sme prišli, Natália (organizátorka marketu) nám ukázala perfektný vozík, na ktorý sme umiestnili palety, zložili dva štendre a prvý stánok PATENTART bol na svete. Čo sa týka marketu, išlo nám hlavne o to, aby sme získali feedback na naše produkty, porozprávali sa s ľuďmi o našej myšlienke a zistili ako na naše produkty reagujete. Všetky naše ciele sa podarilo splniť a z marketu sme odchádzali nabití pozitívnou energiou. Najviac Vás zaujali návrhy na mieru, pričom ste obdivovali hlavne návrh legendárnej V3Sky a Mercedes-Benz triedy G.

Ako som už spomenul, s Maťom sme spoznali naozaj veľa zaujímavých ľudí. Hneď vedľa nás mal stánok Miloš so svojím Balanced Boardom. Podľa mňa najštýlovejší stánok na markete a veľmi zaujímavý produkt. Pimp My Bike je značka nášho kamaráta Matúša z Trenčína, ktorý pretvára staré bicykle na neskutočne vyzerajúce kúsky. Vedeli ste, že na Slovensku možno budeme mať vlastnú "kefkáreň"? Snaží sa o to Roman z Ecoheart a prispieť môžeš aj ty. Samo zo starts.sk má kreatívne štúdio priamo na Pavlači a pracoval napríklad aj na New York Fashion weeku. Jednoducho tu máme kopec talentov, ktorých neskutočne baví robiť veci inak a to nás veľmi teší.

Prajem Vám pekný deň

Majo 

PATENTART

Na Pavlači

 www.patentart.sk


Pridať komentár


Všetky komentáre musia byť vopred schválené